Stall Olympos on viihtyisä talli loistavalla sijainnilla! Vain noin puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä ja keskeinen sijainti takaa myös lyhyet välimatkat muille talleille (mm. kisaamista, maneeseja ja valmentautumista varten). Käytössä on pienehkö kenttä, ravirata ja mukavat maastot Lemmenlaaksossa. Lähistöllä on myös kävely ja ratsastusmatkan päässä kaksi maneesia, joita voi vuokrata edullisesti.

Tallillamme on vesikarsina ja kesäisin käytössä on laitumia. Tallia pitää kokenut ja koulutettu ratsastuksenohjaaja, joten apua saa aina tarvittaessa. Useat asiakkaista käyvät myös tunnilla säännöllisesti omilla hevosillaan. 

Tallille ovat omat valmentajat tervetulleita ja maastoseuraa löytyy lähes aina! Tule tutustumaan rentoon meininkiimme ja liity joukkoomme! 

Täysihoitopaikka

460 eur/kk

Sisältää kuivikkeet, heinät 4x päivässä, väkkäriruokinta aamuin illoin, Racing Mash:in käyttö (maks. 1/2 l /pvä), karsinan siivous, kentän käyttö (ei tuntitoiminnan aikana), raviradan käyttö, loimitus (päälle/pois), ulosvienti, oma tarha.

Kokopäiätarhaus tai sovittaessa myös puolipäivätarhaus, jolloin väkkäriruokinta mahdollista 3 kertaa päivässä. 

Asiakas vastaa tarhan siivouksesta sekä ulkovesistä.

Tuntitoiminta järjestetään arkisin 17-20 välisenä aikana. Viikonloppuisin pidetään muutamia tunteja päiväsaikaan.