Tallipaikkoja Stall Olympoksella

Tallillamme on tilaa muutamille yksityisille hevosille. Tarjoamme puolihoito- ja täysihoitopaikkoja.

Stall Olympos on viihtyisä talli noin puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Käytössä on pienehkö kenttä, ravirata ja mukavat maastot Lemmenlaaksossa.

 

Tallillamme on vesikarsina ja kesäisin käytössä on laitumia. Tallia pitää kokenut ja koulutettu ratsastuksenohjaaja, joten apua saa aina tarvittaessa. Useat asiakkaista käyvät myös tunnilla säännöllisesti omilla hevosillaan. 

Tallille ovat omat valmentajat tervetulleita ja maastoseuraa löytyy lähes aina! Tule tutustumaan rentoon meininkiimme ja liity joukkoomme. 

 

Täysihoito 450€/kk

Sisältää karsinan, kokopäivätarhauksen yksin tai kaverin kanssa, loimitus (1 loimi), heinät 3x päivässä, väkirehuruokinnan 2x päivässä (omistaja laittaa valmiiksi), karsinan siivouksen, kivennäisen ja kuivikkeet.

Kentän (paitsi ratsastustuntien aikana) ja raviradan käyttö.

Puolihoito 380€/kk

Sisältää karsinan, kokopäivätarhauksen yksin tai kaverin kanssa, loimitus (1 loimi), heinät 3x päivässä, väkirehuruokinnan 2x päivässä (omistaja laittaa valmiiksi) ja kuivikkeet.

Kentän (paitsi ratsastustuntien aikana) ja raviradan käyttö.

Oletko kiinnostunut tallipaikoista?

Stall Olympos

Vasankuja 8

04430 Järvenpää

enviitikko@gmail.com

puh. 044 943 59 14 / Emilia

Tallille on helppo pästä perille. Helsingistä kestää noin 30 min Lahden moottoritietä ja Järvenpään liittymästä vanhalle Lahdentielle, talli sijaistee sen tien varrella.

Maksuvälineenä käy käteinen, MobilePay ja tilisiirto.