Ratsastustunteja vuoden ympäri

Monipuolisia ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille

Kisavalmennusta

Autamme sinua valmentautumaan ja treenaamaan tavoitteellisesti koulu- ja estekilpailuihin

Leikkitunteja ja alkeisopetusta

Aloita mahtava harrastus kilttien hevosten ja leikkimielisen opetuksen  avulla

Palvelut

 

Tarjoamme ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille. Tallilla on ehdoton kypärän käyttöpakko ja turvaliivin käyttö on suositeltua. Ratsastustunnille osallistumisen alaikäraja on 6 vuotta. Meillä ei valitettavasti ole pikkuponeja ratsastuskäytössa, joten ratsastus aloitetaan sekä poneilla että hevosilla. Tutustu tallin sääntöihin tullessasi paikan päälle ensimmäistä kertaa.  

Hinnasto

Ohjeet tunnille saapumista varten:

Saavu tallille noin puoli tuntia ennen tuntisi alkua. Näin ehdit hakea hevosen tarhasta, harjata & putsata sekä varustaa sen. Kaikilla hevosilla on omat varusteet ja apua ja neuvoa saat kysymällä!

Tunnin jälkeen riisu hevosen varusteet, putsaa kaviot huolellisesti ja harjaa karva suoraksi (mikäli hevonen on hikinen, pese hikiset kohdat sienellä).

Tiedustele jos hevonen viedään ulos tarhaan vai jätetäänkö sen sisälle karsinaan.

Putsaa kaikki käyttämäsi varusteet siistiksi. Kiinnitä huolellisuutta , että kuolaimet omat puhtaat enne nkuin laitant suitset pois. Mikäli jalkasuojat olivat kuraset, pese ja harjaa ne puhtaaksi ja jätä kuivamaan.

Varaukset ja peruutukset

Varaa tuntisi puhelimitse, tekstiviestitse, whatsappin kautta. Aina emme ehdi olla puhelimen äärelle eli jos et heti saa vastausta, soitamme takaisin.

Mahdollisen esteen sattuessa peru tuntisi mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä klo 15:00 mennessä. Näin voimme järjestää jonkun muun tilallesi tunnille. Peruutuksen voi lähettää tekstiviestinä. Ajoissa peruttu tunti voidaan siirtää rästitunniksi toiselle kerralle.

Liian myöhään/samana päivänä peruttu tai perumatta jätetty tunti katsotaan käytetyksi. Me emme ole ottaneet mahdollisista peruutuksista johtuvia tappioita huomioon tuntien hinnoittelussa, joten toivomme ymmärrystä ja kunnioitusta peruutusehtoa kohtaan.

Tunnit

Tunnit ovat pienryhmissä ja tunneilla on maksimissaan 4 ratsukkoa. Näin takaamme tiiviin ja laadukkaan opetuksen. Opetustunnit kestävät 60min ellei kyseessä ole erityispitkä valmennus. Maastolenkit saattavat kestää pidempään.  

Vakuutukset

Kaikkien ratsastajien tulee varmistaa oma tapaturmavakuutus (saat vakuutuksen hevosharrastukseen kun olet jonkin SRL:n ratsastusseuran jäsen, esimerkiksi tallillamme toimiva Riders of Olympos ry).  

Stall Olympos

Vasankuja 8

04430 Järvenpää

enviitikko@gmail.com

puh. 044 943 59 14 / Emilia

Tallille on helppo pästä perille. Helsingistä kestää noin 30 min Lahden moottoritietä ja Järvenpään liittymästä vanhalle Lahdentielle, talli sijaistee sen tien varrella.

Maksuvälineenä käy käteinen, MobilePay ja tilisiirto.