Stall Olympos tuntihinnasto, voimassa 1.1.2022 alkaen

Hinnasto 2022normaalihintaRoO:n jäsen
Irtotunti – ryhmä 50 min52 
Irtotunti – kaksari 50 min60 
Irtotunti – yksäri 30 min40 
Irtotunti – yksäri 50 min70 
5 kerran ryhmäkortti247240
5 kerran yksärikortti340330
10 kerran ryhmäkortti (voimassa 3,5kk)490480
10 kerran kaksarikortti (voimassa 3,5kk)570560
10 kerran yksärikortti (voimassa 3,5kk)670660
   
Satunnainen vuokraus (max 65 min ratsastusta)35 
Vuokraus kk-maksu (sis. 4 kertaa)135 
Vuokraus kk-maksu (sis. 8 kertaa)250 

Maksuvälineenä käy käteinen, MobilePay ja tilisiirto.

Varaukset ja peruutukset

Varaa tuntisi puhelimitse, tekstiviestitse, Whatsappin kautta. Aina emme ehdi olla puhelimen äärelle eli jos et heti saa vastausta, soitamme takaisin.

Mahdollisen esteen sattuessa peru tuntisi mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä klo 15:00 mennessä. Näin voimme järjestää jonkun muun tilallesi tunnille. Peruutuksen voi lähettää tekstiviestinä. Ajoissa peruttu tunti voidaan siirtää rästitunniksi toiselle kerralle.

Liian myöhään/samana päivänä peruttu tai perumatta jätetty tunti katsotaan käytetyksi tai veloitetaan jälkikäteen. Syy tiukkaan peruutuskäytäntöön on se, että olemme suunnitelleet hevosten liikutuksen tuntisuunnitelmien mukaisesti ja viime hetken muutokset muuttavat hevosten liikutuksia. Me emme myöskään ole ottaneet mahdollisista peruutuksista johtuvia tappioita huomioon tuntien hinnoittelussa, joten toivomme ymmärrystä ja kunnioitusta peruutusehtoa kohtaan.

Riders of Olympos ry

Hyödyt reippaista alennuksista jos olet RoO:n jäsen. Liity siis seuraamme ottamalla yhteyttä: sihteeri@ridersofolympos.fi

Lisätietoja: ridersofolympos.fi

Tunnit

Tunnit ovat pienryhmissä ja tunneilla on maksimissaan 4 ratsukkoa. Näin takaamme tiiviin ja laadukkaan opetuksen. Mikäli ryhmätunnin osallistujista pääsee paikalle vain 1 (muiden peruttaessa osallistumisen), perutaan tunti sillä kertaa.  Opetustunnit kestävät 60min ellei kyseessä ole erityispitkä valmennus. Maastolenkit saattavat kestää pidempään.  

Vakuutukset

Kaikkien ratsastajien tulee varmistaa oma tapaturmavakuutus ja että se kattaa ratsastuslajin. Saat vakuutuksen hevosharrastukseen kun olet jonkin SRL:n ratsastusseuran jäsen, esimerkiksi tallillamme toimivan Riders of Olympos ry:n. Lisätietoja seurastamme löydät seuran sivuilla:  www.ridersofolympos.fi